top of page

Over Datim Administraties & Advies

Als ondernemer loop je risico's. Daarom is het goed om bepaalde risico's af te dekken door zaken als administratie en fiscale vraagstukken uit handen te geven. Datim Administraties & Advies kan hierbij assisteren tegen vaste tarieven en met heldere afspraken. Verder wil Datim uw sparringpartner zijn bij tal van andere zaken die u tegen kunt komen. Denk aan bijvoorbeeld de financiering van een auto of machine, een bankkrediet of een ingewikkelde kostprijsberekening binnen een offertetraject. 

 

Maar ook binnen uw privé financien kijkt Datim op gepaste afstand mee, immers er moet ook jaarlijks een aangifte inkomstenbelasting worden geproduceerd.

Datim Administraties & Advies zal altijd alles uit de kast halen voor een optimale dienstverlening. Ook 's avonds en in het weekend is Datim telefonisch bereikbaar. Datim verwacht natuurlijk wel dat u, als ondernemer, uw administratie netjes, volledig en tijdig inlevert.

Johannes J. Timmer 
 
Datim Administraties & Advies is opgericht door Johannes Timmer. Vanuit zijn lange financiele loopbaan in de accountancy en in het bedrijfsleven als financieel directeur, wil hij ZZP-ers begeleiden om hun onderneming succesvol te laten zijn en houden. 
Johannes Timmer heeft al vele jaren bewezen snel tot essenties te komen in zakelijke adviezen. Hij heeft een groot probleem-oplossend vermogen en benadert alles vanuit de menselijke kant. Hierdoor is hij in staat snel een vertrouwelijke band op te bouwen met zijn cliënten.
bottom of page